News

Medya Teknolojilerinde Yeni Bir Dönem: MediaCast Deneyim Merkezi İstanbul’da medyanın geleceğine ışık tutuyor.

7 Haziran, 2023

Yaratıcı medya ortamında, konuksever bir ekip ile beraber olağanüstü birden çok teknolojiyi bir arada sunarak, ziyaretçilerine yeni bir medya deneyimi yaşatmayı vadeden MediaCast Deneyim Merkezi ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Türkiye'de ileri medya teknolojileri ve kullanıcıları arasında köprü olmayı hedefleyen son teknoloji medya ekipmanları ile kurulan bu tesis; kompakt ve akıllı tasarımı ile de dikkatleri üzerinde çekiyor. Video ve ses prodüksiyonundaki olasılıkların keşfedildiği MediaCast Deneyim Merkezi, yaratıcı üretim içindeki profesyonelleri ve meraklılarını çok çeşitli ürün ve çözümleri keşfetmeye ve bu çözümleri uzmanlar eşliğinde birebir deneyimlemeye davet ediyor.

Ziyaretçiler, İstanbul, Bomonti’de; Bomonti Business Center’da yer alan MediaCast Deneyim Merkezi’nde öncü medya teknolojisi çözümlerini ve bu teknolojilerin kullanıcılarına sunduğu olanakları yakından gözlemleme şansını buluyor.
MediaCast Deneyim Merkezi’nde reel pratiklerde mevcut iş akışları ortamlarının birçoğunu görmek mümkün. Canlı yayın stüdyosu kurgulamaları inovatif çözümleri ile öne çıkan Blackmagic Design canlı yayın sistemleri ve stüdyo kameraları ile birlikte Telycam ve BirdDog PTZ kameralarına yer verilerek oluşturulmuş. Alanında öncü NewTek, NETGEAR ve Kiloview cihazlarla sergilenen Video over IP teknolojileri ile NDI teknolojisinin performansını hands-on bir deneyimle test etme olanağı mümkün. İnovatif ses çözümlerini test etmek isteyen ziyaretçiler ise Focusrite sistemler üzerinden Dante iş akışlarına dair sorularını giderebiliyor.
MediaCast Deneyim Merkezi'nde ayrıca DaVinci Resolve sistemlerin yer aldığı Resolve Odası, post prodüksiyona ilgi duyan ziyaretçilere kurgu, renk derecelendirme ve ses post prodüksiyonunu; verimliliği ve esnekliği yeni zirvelere taşıyan güçlü, tek bir sistemde birleştirerek sunuyor.

MediaCast Deneyim Merkezi’nin Mirası: İnovasyon ve Büyüme
MediaCast Deneyim Merkezi, medya teknolojileri kullanıcıları ve meraklıları için, iş birliğini geliştirmek, yeniliği teşvik etmek ve bilgi paylaşımı sağlamak üzere kuruldu ve bu taahhüdünü tümüyle yerine getiriyor.
MediaCast, bu son teknoloji tesis sayesinde, yalnızca medya teknolojisinin gücünü göstermekle kalmayan, aynı zamanda bir topluluk duygusunu besleyen, profesyonellere ve meraklılara mümkün olanın sınırlarını zorlama konusunda ilham veren bir ortam yaratıyor.
Ziyaretçilerin ayrılırken, sürekli gelişen medya teknolojisi dünyasında geleceğin ne getireceğine dair yenilenmiş bir merak, ilham ve heyecan duygusunu da yanlarında beraber götürecekleri aşikar.

MediaCast Deneyim Merkezi hakkında ayrıntılı bilgi almak için ve rezervasyon oluşturmak için https://www.mediacast.com.tr/deneyimmerkezi.html adresini ziyaret edebilirsiniz.