News

MEDIACAST TÜRKİYE FULL FRAME’İN KEYFİNİ ÇIKAR ETKİNLİĞİ!

15 Kasim, 2023

MediaCast Türkiye, 2023 yılının Ekim ayında gerçekleştirdiği etkinliklerle sektörden insanları bir araya getirdi. Ekim ayında gerçekleştirdiği etkinliklerden ikincisi olan ve MediaCast Deneyim Merkezi’nde yapılan ‘Full Frame’in Keyfini Çıkar’ büyük ilgi gördü.

Etkinliğin odağında, markanın en yeni ekipmanı Blackmagic Cinema Camera 6K Full Frame vardı. Blackmagic Design markasının ilk full frame kamerası olma özelliğini taşıyan bu ekipman katılımcılar tarafından deneyimlendi. Deneyimleyenlerinden tam not alan kameraya dair soruları ise Blackmagic Design markasından temsilciler Chris Waddington ve Connor Gready cevapladılar.
Kullanıcılarını yeni nesil sinematografi ile tanıştırmayı hedefleyen Blackmagic Cinema Camera 6K Full Frame, Hollywood görünümü elde etmeniz için geliştirildi. Büyük tam çerçeve sensöre sahip olması sayesinde kaliteyi düşürmeden farklı film formatlarında çalışmanıza olanak sağlar.
Kameranın yeni olması sebebiyle, ziyaretçilerin bir çok sorusu oldu. Bunlardan en sık sorulanı ise neden L-mount kullanıldığı yönündeydi. Önceki kameralarda EF kullanılıyordu fakat EF mount için yeni lens üretilmemesi sebebiyle, Blackmagic Design yeni kamerasında L-mount kullandı. L-mount, yeni ve modern bir teknoloji. Bu sebeple birçok markanın bu mount türü için lens ürettiğini görüyoruz. Ayrıca sahip olduğunuz diğer lensleri, herhangi bir kayıp yaşamadan kullanmaya devam edebilmeniz sebebiyle kullanıcılarına esneklik sağlıyor
Yeni Blackmagic Cinema Camera 6K Full Frame’i deneyimlemek istiyorsanız, etkinliği kaçırdığınız için üzülmeyin! MediaCast Deneyim Merkezi’ne ziyaret rezervasyonu oluşturarak bu eşsiz kamerayı ve daha birçok ekipmanı deneyimleme şansı yakalayabilirsiniz!