News

MediaCast, Distribütörlüğünü Üstlendiği Işık Markası COLBOR ile Prodüksiyonunuzu Aydınlatmaya Geliyor!

1 Ağustos, 2023

Guangzhou Zhiying Technology Co.'dan profesyonel prodüksiyon ışıkları markası olan COLBOR, profesyonel video çözümlerinin önde gelen distribütörü MediaCast ile Türkiye ve Orta Doğu pazarı için ortaklığını duyuruyor. COLBOR markasının satış geliştirme, teknik servis, destek ve yerel market aktivitelerini yürütecek olan distribitörlük hizmeti artık MediaCast tarafından sağlanacak.

COLBOR, fotoğraf ve video çekimlerini geliştirmek için her seviyeden kullanıcıya uyumlu, üst düzey aydınlatma ekipmanını sektöre sunmayı amaçlıyor. Parlaklıkla renk elde eden COLBOR, film yapımının ve fotoğraf çekiminin derin gücüne odaklanan çok yönlü ışıklar sunuyor.
Sağlam metal malzemeden yapılan, yüksek renk kalitesine sahip ürünlere ev sahipliği yapan COLBOR kullandığı malzemelerle renk doğruluğunun korunmasına yardımcı olur.

Işık kullanımı, video prodüksiyonu sonucu ortaya çıkan işin kalitesini belirleyen temel unsurlarından birisidir. Sosyal mecralarda ve dijital platformlarda kullanıcı sayısının da artmasıyla içeriklerin kalitesi çok daha önem kazanmıştır.
Video prodüksiyonu sürecinde kamera kullanımı, görüntü yönetimi, ses kaydı ve düzenleme gibi işlemler gerçekleştirilir. Ancak, bu sürecin önemli faktörlerinden biri de çekimlerde kullanılan ışığın etkisidir. İzlediğimiz dizi veya filmlerde kullanılan aydınlatmalar doğrudan seyir zevkimizi etkilemektedir.

Başarılı bir video prodüksiyonu sürecinin tüm inceliklerini bilen ve bu doğrultuda deneyimli kişilerden oluşan MediaCast ekibi, distribütörlüğünü üstlendiği COLBOR markası ile birlikte sizlere benzersiz bir prodüksiyon süreci vadediyor.

COLBOR prodüksiyon ışıkları hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşın.