News

ÖNDE GELEN PRODÜKSİYON FİRMALARI MEDICAST DENEYİM MERKEZİ’NDE!

31 Ağustos, 2023

Türk Sineması’nın ve Türkiye yapımı TV dizilerinin gün geçtikçe dünya çapında popüler olması hepimizin bilgisi dâhilinde. Hollywood yani ABD’nin hemen ardından gelen Türkiye, televizyon dizisi ithalatında dünyada ikinci sırada çoktan yerini aldı. Yabancı dijital platformların yanında yerli platformların da ekranlarımızda yer edinmeye başlamasıyla prodüksiyon ve post prodüksiyon sektörleri hiç olmadığı kadar önemli pozisyonlara gelmeye başladı.

Yalnızca birkaç ay önce hizmet vermeye başlayan MediaCast Deneyim Merkezi, alanında efsanevi işler çıkaran prodüksiyon firmalarının uğrak noktası olmaya başladı. Açılışının ardından North Production, Gürbüz Prodüksiyon, Vego Prodüksiyon, Flod Post ve Roots Post Production gibi nice firma tarafından ziyaret edilen Deneyim merkezi, ziyaretçilerinden tam not aldı.
Video prodüksiyonlarında, son derece yetenekli ekipleriyle eşsiz işlere imza atan prodüksiyon şirketleri, videoya ihtiyaç duyulan her alanda sistematik olarak çalışıyor. Yaratıcılığın tek sınırının hayal gücü olduğu bir yer olan MediaCast Deneyim Merkezi bu prodüksiyon firmaları için biçilmiş kaftan! İş akışlarında kullanacağınız, her bütçeye uygun kameraları deneyimleyebileceğiniz bu alanda sizleri bir başka alan daha bekliyor; DaVinci Resolve odası.

DaVinci Resolve Studio, renk derecelendirme, kurgu ve ses post prodüksiyon parametrelerini yeniden tanımlıyor. Endüstri standardı renk derecelendirme kontrol panelleriyle etkileşim kurabileceğiniz bu alanda aynı zamanda audio prodüksiyonu için Fairlight konsolunun hünerlerini deneyimleyebilirsiniz. DaVinci Resolve kullanımızı kolaylaştıracak keyboard ve paneller de burada yer alıyor!
Tüm ziyaretçilerimize sonsuz teşekkür ederken daha nice keyifli etkinlikte buluşmayı diliyoruz. Farklı alanlardan birçok kişiyi ortak kümede buluşturan MediaCast Deneyim Merkezi’ni şimdi siz de ziyaret edebilirsiniz. Link üzerinden kayıt olun!