News

SYNCO Mikrofonları, MediaCast Güvencesiyle Artık Türkiye'de!

22 Ağustos, 2023

Zhiying Tech tarafından geliştirilen SYNCO, 2017 yılından bu yana profesyonel ses ekipmanları alanında hizmet vermeye devam ediyor. 'Her Yerde Senkronize Sesler' sloganıyla yola çıkan marka, en gelişmiş mikrofon ve ses aksesuarlarını üretirken orijinal sesi senkronize etmeyi ve kullanıcılara gerçek ve net sesi sunmayı amaçlıyor.
Röportaj mikrofonları, performanslar ve enstrümanlar için kullanılan mikrofonlar, konferans ve kayıt mikrofonlarının en iyi versiyonlarını üreten SYNCO aynı zamanda bu mikrofonlara ait her türlü aksesuarın da üretiminden sorumlu. Endüstriyel tasarım, ses ve akustik mühendisliği, elektronik mühendisliği, montaj, kalite kontrol, pazarlama ve satış konularında oldukça yetenekli 200 kişilik ekibi ile büyük işler başarmayı hedefleyen SYNCO artık Türkiye'de! Hem de MediaCast güvencesiyle.
Ses sektöründe yer edinmiş bir çok markayı geride bırakan ve liderliğe emin adımlarla ilerleyen SYNCO, geniş distribütör ağı, küresel fuarlar ve sosyal medyadaki aktif rolü sayesinde şimdiden otuz ülkede yerini aldı! Türkiye ve Orta Doğu pazarı içerisinde SYNCO markasının satış geliştirme, teknik servis, destek ve yerel market aktivitelerini yürütecek olan distribütörlük hizmeti artık MediaCast tarafından sağlanacak.

SYNCO ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşın.